Yolanthe verovert hart Johnny de Mol

Wesley, kijk maar uit! Yolanthe heeft een plekje in het hart van womanizer Johnny de Mol veroverd. Johnny ging voor het tv-programma Waar is de Mol naar Ibiza. De twee kregen daar een band voor het leven, vertelde Johnny aan RTL Boulevard. “Wie aan haar komt, komt aan mij.” laat hij weten.

Yolanthe Sneijder-Cabau hield het tijdens de trip naar Ibiza niet droog en dat heeft alles te maken met het overlijden van haar vader. “Mijn vaders graf is natuurlijk hier. Het voelt wel alsof ik dan weer even bij hem ben. Aan de andere kant is het ook heel beladen en heb ik zoiets van ‘pff ik ben er weer’.” vertelt ze in het programma. Johnny ging voor de nieuwe serie Waar is de Mol onder andere ook op pad met Paul de Leeuw, Katja Römer-Schuurman en Johan Derksen.

Waar is de Mol is vanaf 5 september om 21.30 uur te zien bij SBS 6

Lees ook:Yolanthe en Wesley hebben het ‘erg leuk’ op Ibiza (zie foto’s!)
Lees ook:Johnny de Mol heeft een nieuwe vlam!
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?
Lees ook:‘Johnny de Mol en Bridget Maasland uit elkaar’
Lees ook:Gaat Yolanthe vreemd met Wesley Sneijder?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>