Video: Tom Cruise uit de bocht in Formule 1 wagen

Maandag mocht acteur Tom Cruise zich even een echte snelheidsduivel wanen. Niet voor de film, maar op uitnodiging van het Formule 1-team Red Bull Racing maakte Cruise enkele ronden in een F1-bolide. Cruise werd hierbij begeleid door voormalig Formule 1-coureur David Coulthard. Cruise reed op het vier kilometer lange Willow Springs 24 ronden en behaalde een topsnelheid van 291 kilometer per uur. Dit was slechts een fractie langzamer dan Coulthard. Zelfs het moment dat hij uit de bocht vloog, bleef de acteur ‘as cool as ever’. Zie de video.

Lees ook:Prins Bernhard verkoopt TVR Sagaris
Lees ook:Acht Ferrari’s betrokken bij kettingbotsing
Lees ook:Michael Schumachers villa te huur voor 19.000 per maand
Lees ook:Video: Mariah Carey dronken bij Award uitreiking
Lees ook:Playmate Mai-Lan over de kop geslagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>