Video: Peter R. de Vries stopt met misdaadprogramma

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries stopt met zijn televisieprogramma. In juni 2012 zal het programma na 17 jaar stoppen. Dit heeft de Vries zelf op zijn website laten weten. Hij zou naar verluidt meer rust willen hebben. De Vries maakte spraakmakende uitzendingen over onder meer Joran van der Sloot, de Puttense moordzaak en Mabelgate. Zie de video hieronder.

Lees ook:Joran van der Sloot opgepakt!
Lees ook:Foto’s arrestatie Joran van der Sloot
Lees ook:Joran van der Sloot heeft kontakt met zijn moeder
Lees ook:Joran is weer hot!
Lees ook:De moeder van Joran van der Sloot spreekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>