‘Kane uit elkaar’

Het einde voor rockformatie Kane is in zicht. Althans, wat de huidige bezetting betreft. Voor de zoveelste keer was ook deze bezetting van de band geen blijvertje. Sinds eind 2007 was de formatie in deze bezetting bij elkaar, maar nu zullen Joost, Nico en Ivo de band verlaten.

Dinand, Dennis en Robin gaan echter wel verder met de band Kane. Zanger Dinand Woesthoff laat op de website van de band weten dat er deze keer geen sprake is van “moord en doodslag”. De split is volgens de zanger geheel vriendschappelijk gegaan. “Joost gaat o.a. een druk jaar in met zijn New Cool Collective. Nico start een intieme theatertour met Angela Groothuizen en Ivo focust zich meer op zijn Herman Brood Academie.” Ze zullen tijdens De Vrienden van Amstel 2012 voor het laatst samen op het podium staan.

Lees ook:Kane stopt er mee
Lees ook:Kane maakt titelsong ‘Komt een vrouw bij de dokter’
Lees ook:Weer zoontje voor Dinand Woesthoff
Lees ook:Dinand Woesthoff wordt voor de derde keer vader
Lees ook:Dinand Woesthoff getrouwd op Ibiza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>