Paris Hilton en Afrojack vierden Nieuwjaar samen

Hebben ze nu wel of niet een relatie? Het lijkt er toch op van wel, want Paris Hilton en de Nederlandse Afrojack (Nick van de Wall) brachten in ieder geval de Nieuwjaarsviering samen door…

Paris twitterde bovenstaande foto met de tekst “Happy New Years!! Love Paris & @DJAfrojack 2012!!! #YES!”. De twee worden de afgelopen maanden veelvuldig samen gezien. Afrojack verbrak eerder dit jaar zijn relatie met de zwangere Amanda en werd daarna regelmatig gespot met de socialité. Hilton was in oktober nog in Nederland voor het Amsterdam Dance Event, waar de 24-jarige Afrojack moest draaien en werd toen zelfs gespot in de plaatselijke snackbar in Nick’s woonplaats Spijkenisse. De relatie is echter door geen van beiden bevestigd.

Foto: Paris Hilton/Twitter

Lees ook:Paris Hilton date ex-vriend Jason Shaw
Lees ook:Paris Hilton feest er weer dronken op los!
Lees ook:Paris doet wat ze het beste kan… shoppen!
Lees ook:Brazilianen willen boycot sexy Paris Hilton commercial
Lees ook:Paris Hilton weer single!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>