Angela Groothuizen enthousiast over WeightWatchers App

Natuurlijk wordt ze er dik voor betaald, maar Angela Groothuizen zegt heel enthousiast te zijn over de WeightWatchers App. De App is gratis te downloaden en volgens het Voice of Holland jurylid werkt het perfect.

Op Twitter laat ze weten “Als je wilt afvallen is die App echt te gek , rekent alles uit, recepten, tips. ik ben er blij mee.” Angela laat weten zelf last te hebben van een jojo-effect. “pondje er af, pondje er bij”. Daar is ze nu klaar mee en wil er nu echt wat aan doen, vandaar haar WeightWatchers dieet. Veel succes Angela!

Lees ook:Angela van Hulten bevallen van zoontje
Lees ook:‘Ik ben een normale moeder’ zegt Victoria Beckham
Lees ook:Patricia Paay heeft geen uitgezakt lijf
Lees ook:Danny K, de vriend van Angela van Hulten, verdacht van coke smokkel
Lees ook:3Js naar het Eurovisie Songfestival

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Angela Groothuizen enthousiast over WeightWatchers App

  1. Pingback: BN’ers tweeten voor geld | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>