Acteur Gossip Girl pleegt zelfmoord na dood hond

Hoe ver dierenliefde kan gaan… Acteur Nick Santino, onder meer bekend van Gossip Girl en All My Children, had zo’n verdriet van het overlijden van zijn pitbull Rocco dat hij zich op zijn 47e verjaardag van het leven heeft beroofd.

Enkele uren daarvoor had hij zijn hond in moeten laten slapen. In een afscheidsbrief laat hij weten: “‘Vandaag heb ik mijn beste vriend verraden. Rocco vertrouwde mij, dit heeft hij niet verdiend”.

De flat waarin Santino woonde, had strenge regels ten aanzien van honden. Er zat zelfs een compleet verbod op pitbulls aan te komen. Hij mocht Rocco niet meenemen in de lift en de hond mocht niet langer dan negen uur alleen in het appartement verblijven. De eigenaar van het flat zat hem constant dwars, wat hem uiteindelijk heeft doen besluiten de hond in te laten slapen.

“Mijn broer zal samen met Rocco gecremeerd worden”, aldus zus Catherine Schmidt aan de New York Post. “Ik wist dat Rocco zijn zielsverwant was. Toch heeft hij niets verteld over zijn problemen, triest.”

Lees ook:Appartement Doutzen Kroes te huur
Lees ook:De Olsen tweeling zet Penthouse (weer) te koop
Lees ook:Jenson Button (F1) doet bod van 6 miljoen op huis Robbie Williams
Lees ook:Video: Nu ook Madonna’s zoon op het podium!
Lees ook:Echtpaar kloont overleden hond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Acteur Gossip Girl pleegt zelfmoord na dood hond

  1. IngKey

    Op zich heel erg triest dit, maar dat een hond niet meer dan 9 uur alleen mocht blijven, lijkt me een niet meer dan normale regel! Maximaal 4 uur en als je dat niet kan waarmaken, moet je geen hond nemen.
    En als je zoveel van je hond houdt, waarom leg je je er dan zo snel bij neer?Waarom zoek je geen andere woonruimte?
    Twee totaal onnodige sterfgevallen ….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>