Video: Joan Collins ziet Dynasty graag terug op de buis

Afgelopen jaar stond de Amerikaanse showbizz in het teken van de terugkeer van een legende: Golden Girl Betty White. Nadat zij figureerde in een commercial van Snickers, werd ze op 88-jarige leeftijd weer razend populair. Ze was te gast bij alle grote talkshows, presenteerde Saturday Night Live en bracht zelfs een single uit. Omdat deze campagne in Amerika zo succesvol was, besloot Snickers voor de volgende commercials weer een paar diva’s te nemen: ondermeer Roseanne Barr, Aretha Franklin, Liza Minelli wisten zij te strikken. Voor de volgende grappige commercial, die ook in Nederland te zien is, hebben zij echter dé diva der diva’s weten te strikken: 80′s stijlicoon Joan Collins!

Exclusief voor Glamour Blog! Een aantal fragmenten uit de nieuwe commercial én Joan Collins die vertelt over haar rol, Snickers én een eventuele terugkeer van Dynasty.

Lees ook:Video: Yolanthe Cabau van Kasbergen is ‘zo lekker normaal gebleven’
Lees ook:Doutzen Kroes sexy in nieuwe commercial
Lees ook:‘Joan Franka haalt de finale niet’
Lees ook:Jan Smit wordt weer papa!
Lees ook:John Forsythe (Dynasty) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>