Sylvie van der Vaart sexy in lingerie (zie foto’s)

Vanaf maart 2012 is Sylvie van der Vaart te bewonderen een nieuwe lingeriecampagne van Hunkemöller en zal ze te zien zijn op de Hunkemöller trucks. Als dat maar geen verkeersongelukken gaat veroorzaken, want de foto’s zijn sexy as hell. Wij hebben alvast en preview voor je!

Adriana Hoppenbrouwer, Marketing Director Hunkemöller over de shoot: “Wij zijn ontzettend blij dat Sylvie ons nieuwe gezicht is. Sylvie straalt al onze merkwaarden uit en ze is prachtig in Hunkemöller. Het is echt een feestje om met haar te mogen werken.”
Sylvie is net zo enthousiast over de samenwerking. “Ik ben echt vereerd dat ik het nieuwe gezicht ben van Hunkemölller. De fotoshoot was spannend, maar is echt heel goed verlopen. Ik ben onwijs blij met de foto’s.

Zie ook onderstaande video!

Lees ook:Video: Sylvie van der Vaart sexy in BH-commercial
Lees ook:Sylvie van der Vaart ook dit jaar weer sexy in lingerie (zie foto’s)
Lees ook:Video: Sylvie in sexy eigen lingerie lijn
Lees ook:Ondanks ziekte, Sylvie van der Vaart sexy in FHM (zie foto’s!)
Lees ook:Rafael van der Vaart en Sylvie uit elkaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>