Lorenzo Lamas gaf boksles aan Patty Brard en Gerard Joling

De Amerikaanse acteur, producer en regisseur Lorenzo Lamas (54) bracht woensdag 2 mei een eendaagsbezoek aan Nederland. In de ochtend arriveerde hij met zijn vrouw Shawna Craig (25) op Schiphol. Lorenzo werd door Hollywood Produksiyon naar Istanbul gehaald voor een aantal commerciële aangelegenheden en maakte onderweg daarheen een stop in ons land.

Ondanks zijn korte bezoek liet Lorenzo de gelegenheid niet voorbij gaan om op uitnodiging van Special Sports Amstelveen een boksworkout te geven. Op dit moment is Lorenzo zwaar in training voor zijn deelname aan het programma Celebrity Boxing dat binnenkort wordt uitgezonden in Amerika. Daarin zal hij het opnemen tegen Jeremy Jackson die in Baywatch de zoon speelde van David Hasselhoff.

Patty Brard en Gerard Joling lieten op hun beurt de kans niet voorbij gaan om deze ‘hunk’ nu eens in het echt te ontmoeten en deden beide mee met de workout. Patty ‘Toen ik in Los Angeles woonde was ik al verliefd op deze man en het heeft al die jaren moeten duren voordat ik dat nu eens tegen hem kon zeggen. En ik vind het nog steeds een kanjer!’. Gerard Joling kon alleen maar beamen dat Lorenzo er inderdaad nog ontzettend goed uit ziet. Het was overduidelijk dat, ondanks een lange vlucht en jetlag,  Lorenzo op 54 jarige leeftijd nog steeds over een prima fysiek beschikt. Dat liet hij en passant ook even checken bij Prescan in Baarn waar hij een complete check-up heeft ondergaan.

Hoewel zijn doorbraak kwam door een rol in Greace kreeg Lamas in Nederland met name grote bekendheid door zijn rol als Lance Cumson in Falcon Crest. Voor deze rol werd hij ook genomineerd voor een Golden Globe Award. Maar velen kennen hem ook van series zoals Renegade en recenter The Bold and the Beautiful. Verder verscheen hij in diverse televisieseries en had hij in 2009 zijn eigen reallife serie ‘Leave it to Lamas’.

Lees ook:Christian’s Column: Christian goes international
Lees ook:Gerard Joling met Nederlandse versie Ai Se Eu Te Pego (zie videoclip!)
Lees ook:Gordon is (weer) woest op Gerard Joling
Lees ook:Gerard Joling keert niet terug bij de Toppers!
Lees ook:Gerard Joling blijft voorlopig bij SBS

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lorenzo Lamas gaf boksles aan Patty Brard en Gerard Joling

  1. Pingback: Christian’s Column: Christian goes international | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>