Lady Gaga lekt naaktfoto cover Vogue

Anna Wintour zal niet erg happy zijn. Lady Gaga heeft haar Vogue cover, die dinsdag in de winkels te bewonderen valt, gelekt op Twitter. Het gaat om een naaktfoto van Gaga, waarop ze niet meer draagt dan een gigantische roze hoed.

Volgens haar verdienden haar fans, die ze liefkozend “little monsters’ noemt, het om de foto alvast te zien. Ze twitterde de foto met een excuus aan Anna: “SHH DON’T TELL TWITTER/ SEPT ISSUE OF VOGUE MAGAZINE/ Sorry Anna but the underground kids deserve it. Bisous!”. Zie de volledige foto hier.

Lees ook:Lady Gaga in rauw vlees bikini
Lees ook:De SM-foto’s van Lady GaGa
Lees ook:Victoria Beckham naakt (en zwanger) op cover Vogue
Lees ook:Kylie Minogue sexy in de Spaanse Vogue
Lees ook:Lady GaGa is gedumpt door haar vriendje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>