Ophef rond column over Badr Hari van Leon de Winter

Leon de Winter heeft geen vrienden gemaakt door zijn column van vandaag in Elsevier. De schrijver schreef een column met de titel ‘Charmante Badr Hari verdient dit niet’. Leon is in zijn column vol lof over Badr en geeft een sneer naar zijn slachtoffer Koen Everink, die tijdens Sensation mogelijk mishandeld zou zijn door Hari.

Leon schrijft over de kickbokser: “Wat hem nu overkomen is – en dat is geen lot dat hem heeft getroffen terwijl hij volledig passief was – gun ik hem niet.” Om wat later te schrijven: “Alle alfamannetjes raken van streek als Badr binnenstapt. En dat betekent dat er mannen zijn die hem uitdagen, zeker als ze gezopen en gesnoven hebben (wat had slachtoffer Koen, een getrouwde man, ‘s nachts om half vier in de Arena te zoeken, en wat zat er zoal in zijn bloed?).” Lezers reageren op Twitter en Facebook vol afschuw over met name deze passage.

Overigens kreeg Gers Pardoel ook heel wat over zich heen in een soortgelijke kwestie. Hij zou in een interview hebben gezegd dat hij Badr Hari “keivet” vindt. Volgens de rapper/zanger zouden deze woorden uit zijn verband zijn gerukt. Ook Geert Wilders spreekt zich uit over Hari. De PVV-leider vindt dat kickbokser Badr Hari naar Marokko moet worden gestuurd als hij hier wordt veroordeeld voor geweld.

Lees ook:Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink
Lees ook:‘Badr Hari sloeg broer vriendin in elkaar’
Lees ook:Badr Hari aangewezen als schuldige door medeverdachte
Lees ook:Badr Hari 90 dagen langer in voorarrest
Lees ook:Advocaat vraagt om opheffing hechtenis Badr Hari

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Ophef rond column over Badr Hari van Leon de Winter

 1. willy keller

  hij vind die knocktype mooie….een tiger is ook mooie,maar je moet hem well an een ketting leggen uff in een koie doen,anders gaat het miss,dus an een ketting met die ork en de sleutels weg gooien,dat is pass een goed vorbeeld voor die ambulance lastig vallende jeugt….
  hoe haal je het in je hoofd dit sort gaste positiv te vinden?????

    /   Reply  / 
 2. Leo

  Leon de Winter heeft kennelijk weer wat publiciteit nodig.
  Nou is Leon de Winter sowieso niet mijn type: alles in de US is fantastic en verder altijd vreselijk rechtse prietpraat.
  Een getrouwde man ‘s avonds om 4 uur in de Arena: tja , dan vraagt ie er om. Die man hoort volgens de Winter gewoon thuis te zitten. Eigen schuld.
  Ik heb geen idee of Badr Hari schuldig is aan geweldadige acties maar dat doet er ook niet toe: Meneer de Winter doet of hij het wel weet en dat lijkt mij sterk. Dus: houd toch je mond als je het fijne er niet van weet.

    /   Reply  / 
 3. kieboom

  De heer De Winter laat indirect weten zelf geen last te hebben van de uitstraling van het alphamannetje Badr Hari.
  Is er misschien sprake van een blinde vlek vanwege homo-erotische gevoelens of heeft de heer De Winter tijdelijk last van verstandsverbijstering? Ik zie de toekomst somber in wanneer onze rolmodellen worden geselecteerd op charme en intellect en niet op hun moraal, zelfbeheersing en gedrag.

    /   Reply  / 
 4. Jan wit

  De winter is de afspiegeling van enge figuren met zwarte hoeden en baarden.

    /   Reply  / 
 5. John

  Heeft Theo van Gogh toch gelijk gekregen… Zij het posthuum.

    /   Reply  / 
 6. no ho mo

  hou beter julie bekken digt als julie nix weten van deze zaken!
  alleen losers en levenloze thuiszitters maken reacties op artikels!!
  hebben jullie geen leven ofso dat je gaat reageren op internet??

  interesseert mij niet wat jy van welke zaken denkt! oke?

    /   Reply  / 
  1. gijs

   izze gut respect voor jij man~~ beter dom dan denken ok!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>