Estelle en Badr Hari samen op de cover van JFK!

Op de cover van het blad JFK, dat morgen in de schappen ligt, prijken Estelle Gullit Cruijff en haar nieuwe vriend Badr Hari. De shoot werd twee dagen voor het incident tijdens Sensation geschoten, waardoor de redactie van het blad twijfelde of ze de coverplaatsing nog wel door moesten laten gaan.

Volgens de hoofdredacteur van het blad maakte Badr een rustige en sympathieke indruk tijdens de shoot en was duidelijk dat Estelle en kickbokser Badr stapelverliefd zijn op elkaar. Dit meldt hij aan Shownieuws. In het blad had ook een interview te lezen moeten zijn met de K1-zwaargewichtkampioen, maar deze kon, door het bekend worden van zijn betrokkenheid aan de mishandeling van Koen Everink, niet meer plaats vinden. Toch heeft het blad besloten om de foto’s te plaatsen en een profiel van de kickbokser te maken. Zie meer op de website van JFK. Estelle zou haar liefje wel eens heel lang moeten missen, een mede-verdachte heeft Badr aangewezen als schuldige.

Maandag vertelt Estelle overigens haar verhaal bij SBS Shownieuws.

Foto: JFK

Lees ook:Estelle geeft Badr Hari niet op!
Lees ook:Badr Hari heeft zich gemeld bij de politie
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:Badr Hari blijft minimaal 2 weken vastzitten
Lees ook:‘Badr Hari sloeg broer vriendin in elkaar’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Estelle en Badr Hari samen op de cover van JFK!

 1. joy

  Ik snap het echt niet meer hoor, die jongen heeft alles tegen zich. Ze roept dat als hij nog 1 keer slaat ze bij hem weg gaat. Maar al die andere keren dat hij mensen in elkaar mepte? is ze daar wel ok mee? Zij heeft ook 2 kinderen en wat voor voorbeeld geef je dan af als je zo iemand in hun leven betrekt? Ze zegt dat ze een hekel had het vreemgaan van Ruud, maar op haar beurt heeft ze er geen problemen mee dat Badr een zwangere vriendin in de steek laat en vreemd gaat met haar en dat hij ipv zich bezig te houden met zijn pageboren kind en daar mee gaat bonden, liever met haar van de ene naar de andere vakantie rolt..waar is je moraal dan gebleven? Ik hoop zeer dat het nederlandse volk niet zo stom is om naar het programma van haar en Leco te gaan kijken mits dat natuurlijk doorgaat, want dan is het fatsoen ver te zoeken.. Men moet ophouden deze 2 types aandacht te geven. Hij is gewoon een crimineel die gestraft moet worden voor zijn daden en Estelle moet men al helemaal geen aandacht meer geven. Zij heeft geen noemenswaardige kwaliteiten enkel en alleen bekend door haar naam. Het feit dat ze zo gecalculeerd te werk ging door Ruud niet eerder te verlaten dan dat ze een nieuwe rijke vent ervoor in de plaats had zegt wel genoeg eigenlijk..zo van het ene bed in het andere..en dat moeten wij ook nog eens op televisie voorbij gaan zien komen?? hoop toch sterk van niet

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Badr Hari aangewezen als schuldige door medeverdachte | Glamour

 3. Irma

  Helemaal mee eens Joy. Wat ik al zeg…ze gelooft die Loser en denkt echt dat hij verandert. Nou Estella…je bent gewaarschuwd door vele mensen ook op internet, maar inderdaad als je zo dom wilt zijn dan moet je vooral doorgaan met je Badr. Totaal geen respect heeft hij. En misbruikt zijn sterkheid.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>