Badr Hari aangewezen als schuldige door medeverdachte

Volgens Ferhat Y. zijn de ernstige verwondingen bij Koen Everink tijdens dancefeest Sensation toegebracht door kickbokser Badr Hari. Hij wijst in de politieverhoren met zijn vinger naar de vriend van Estelle Gullit Cruijff, die vandaag samen met haar op de cover van JFK prijkt.

De 34-jarige Y. heeft volgens De Telegraaf ‘zeer belastende’ verklaringen afgelegd.“Ik zag dat Badr Koen begon te slaan en schoppen. Ik sprong tussenbeide en kreeg toen van Badr een klap, waardoor ik een bloedneus opliep”. Maandag hield justitie een derde verdachte aan. Deze is woensdag na verhoor vrijgelaten. Hari wordt inmiddels verdacht van zes geweldsdelicten.

Lees ook:Advocaat vraagt om opheffing hechtenis Badr Hari
Lees ook:Badr Hari komt (voorlopig) vrij!
Lees ook:Badr Hari heeft bekend betrokken te zijn bij mishandeling Sensation
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:‘Badr Hari mogelijk 10 jaar in de cel’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Badr Hari aangewezen als schuldige door medeverdachte

  1. Pingback: Estelle en Badr Hari samen op de cover van JFK! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>