Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari

Estelle Gullit heeft advocaat Bram Moszkowicz in de arm genomen om haar bij te staan in de zaak van haar vriend Badr Hari. Dit meldt Moszkowics bij RTL Boulevard. Estelle is getuige in deze zaak en moet wederom een getuigenis afleggen nadat een eerdere getuigenis als vals werd bestempeld.

Badr Hari zit momenteel vast voor verdenking van mishandeling van miljonair Koen Everink op Sensation White. Estelle was deze avond samen met Badr aanwezig op het dansfeest. Estelle ontkende dat Badr in de buurt van het incident was geweest en er niets mee te maken had. Estelle zou verklaard hebben dat ze met Badr Hari op het balkon stond en pas later hoorde dat er een vechtpartij was geweest. Badr op zijn beurt heeft inmiddels bekend één klap te hebben uitgedeeld aan Everink.

Lees ook:‘Badr Hari mogelijk betrokken bij mishandeling op Sensation’
Lees ook:Advocaat vraagt om opheffing hechtenis Badr Hari
Lees ook:Badr Hari heeft bekend betrokken te zijn bij mishandeling Sensation
Lees ook:Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink
Lees ook:Badr Hari blijft minimaal 2 weken vastzitten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari

  1. Hendrik

    Laten we de zaak tot de kern beperken:
    een gestoorde Marokkaan slaat regelmatig mensen in elkaar (tot invalide toe) en bedreigt vervolgens getuigen om te verhinderen dat ze aangifte doen. Een overspelige del die met hem een relatie aangaat legt bij de politie een leugenachtige verklaring over zijn optreden af. Dat ze Brammetje als advocaat neemt, bewijst te meer dat ze veel te verbergen heeft.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>