Peter R. de Vries mogelijk weer op televisie

Het leek er even op dat Peter R. de Vries helemaal van de buis zou verdwijnen. Hij stopte met zijn programma op SBS6 en leek voorlopig helemaal klaar te zijn met televisie. Toch lijkt het er op dat Peter R. weer terugkeert op de televisie. Hij is in gesprek met de VARA.

Peter zou voor de omroep wellicht een serie maken over kinderarbeid. In een reactie laat Peter R. de Vries weten: “Ik ben gepolst om serie te maken over schendingen kinderrechten. VARA is geïnteresseerd. Nog niets rond, maar positief gesprek. Serie zou moeten gaan over kinderarbeid, prostitutie, orgaanhandel etc… Alles nog in aftastende fase. Heb zelf nog geen ‘ja’ gezegd. Heb deze maanden veel gesprekken met producenten en zenders, ook SBS, veel interessante dingen, maar nog niets rond. VARA is optie.”

Voor meer televisienieuws, kijk bij onze collega Zappen.blog.nl

Lees ook:Holleeder meldt zich bij de politie na bedreiging Peter R. de Vries
Lees ook:Peter R. de Vries en Steve Brown ontmoeten elkaar in de rechtbank
Lees ook:Peter R. de Vries emotioneel bij weerzien dochter
Lees ook:Video: Peter R. de Vries stopt met misdaadprogramma
Lees ook:Minnares Peter R. de Vries zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>