Ron Link doet auditie in The Voice of Holland

Hadden we vorige week nog de Treble zangeressen Djem en Niña van Dijk die auditie deden tijdens The Voice of Holland. Ook deze week doet er weer iemand mee aan de blind auditions die we al kennen, namelijk Ron Link.

Ron Link kennen we onder meer van zijn hoofdrol in de musical Tarzan. Ook had hij een tijd een relatie met Jamai Loman. Na Tarzan werd het een beetje stil rond Ron. Hij stond in de dinnershow Dreams Live, was te zien in Fort Boyard, maar hits bleven uit. Nu gaat Ron dus zijn geluk beproeven in The Voice of Holland. Of Ron door is? We gaan het a.s. vrijdag zien tijdens The Voice of Holland.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Floortje Smit in The Voice of Holland
Lees ook:Dreams Live: Las Vegas in Hillywood
Lees ook:Miss Nederland Gala 2008
Lees ook:Dochter Robert ten Brink doet mee aan The Voice of Holland
Lees ook:Mark van Eeuwen en Kim Kötter een stel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>