Kindjes BN’ers voor het eerst naar school

Gisteren zijn de scholen in heel Nederland weer begonnen. Voor veel BN’ers betekent dit dat hun kroost deze week voor het eerst naar school gaat. Zo moesten onder meer Lange Frans, Manuel Venderbos en Renate en Winston Gerschtanowitz hun kindjes voor het eerst naar school brengen.

Bij Renate en Winston ging zoontje Julian voor het eerst naar school. Renate had het daar best moeilijk mee. Ze twitterde dat ze met dikke ogen thuis zat na het wegbrengen van haar zoon en schreef: “Daar gaat hij… Kleine dappere man! #eersteschooldag pic.twitter.com/XtqHENuk. Gelukkig ging het allemaal goed toen ze aan het eind van de schooldag liet weten: “Voor wie het heeft gevolgd.. Julian vond het erg leuk op school! Trots op mijn zoon! Mama is de dag ook prima doorgekomen! “

Ook voor Willem, het zoontje van Lange Frans, is het schoolleven begonnen. Vriendin Danielle twitterde: “Gister schitterde hij nog op de Grazia PC Catwalk en vandaag gaat hij voor het eerst naar school! http://twitpic.com/aqm3zu.”. Danielle bracht haar zoontje niet weg, omdat ze bang was dat ze zou gaan huilen op het schoolplein. En dat ook kleine meisjes groot worden, ondervond Manuel Venderbos. Zijn dochter Jip mocht ook voor het eerst naar school.  Ook hij twitterde een foto van zijn kleine grote meid: “Kleine meisjes worden groot.. #eersteschooldag twitpic.com/aqy9pt”

Lees ook:Zoontje voor Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz!
Lees ook:Renate en Winston trouwen op 9 juli
Lees ook:Renate Verbaan weer zwanger!
Lees ook:Kelly van der Veer is woest op Manuel Venderbos
Lees ook:Nieuwe breuken in Showbizzland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>