Horace Cohen en Sanne Kraaijkamp uit elkaar

Horace Cohen en Sanne Kraaijkamp zijn niet langer een stel. Horace is niet meer verliefd op de 38-jarige styliste en dochter van de overleden John Kraaijkamp sr. Het stel is vriendschappelijk uit elkaar gegaan.

Sanne zag de breuk niet aankomen en is er erg verdrietig van. Ze houdt nog steeds van Horace, maar zal verder moeten. Ze is dan momenteel ook op zoek naar nieuwe woonruimte voor haar en haar katten in Amsterdam. Horace en Sanne waren ruim anderhalf jaar samen.

Lees ook:Sanne Kraaijkamp vrijdag in The Voice of Holland!
Lees ook:John Kraaijkamp sr (86) overleden
Lees ook:Sanne Kraaijkamp in Playboy (zie foto!)
Lees ook:Afscheid Johnny Kraaijkamp sr. in het DeLaMar Theater
Lees ook:De Playmates fotoshoot voor Serious Request

1 Reacties // Reageer

One thought on “Horace Cohen en Sanne Kraaijkamp uit elkaar

  1. Saskia

    Sneu voor Sanne, maar dom-dom-dom van Horrace. Hij is niet meer verliefd? Eigen schuld. Hij zet er een punt achter? Dom. Onvolwassen ook. Verliefd kan je worden, keer op keer opnieuw… op dezelfde persoon. Inplaats van te wachten op een nieuwe verliefdheid, kan hij beter energie steken in zijn bestaande relatie. Dan komen die gevoelens vanzelf weer boven. Sneu voor Sanne, maar bij een vent blijven die zijn verantwoordelijkheid niet neemt voor zijn eigen gevoel in een relatie is ook niks. Horrace gaat hier spijt van krijgen. En dan is Sanne niet meer verliefd op hem ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>