Mattel is boos op Barbie’s Bar

Oh Oh Cherso’s Barbie, in het echte leven bekend als Samantha van der Plas, heeft het aan de stok met speelgoedfabriek Mattel. Het bedrijf achter de Barbie-poppen is niet blij met het gebruik van het beeld- en woordmerk van Barbie in de bar die Samantha onlangs opende met man Michael.

De bar van Michael en Barbie zou onrechtmatig gebruik maken van logo’s van Mattel in Barbie’s Bar en op de website van de bar. Op het gebruik  van het merk op de website eiste de fabrikant een dwangsom van 10.000 euro per dag. Ook de T-shirts en drankmuntjes mogen niet meer gebruikt worden. Het lijkt er op dat het stel eieren voor hun geld hebben gekozen. Op de website plaatsten zij een rectificatie en staat nergens meer de vermelding van Barbie’s Bar.

Foto: clubcherso.nl

Lees ook:Barbie is zwanger!
Lees ook:Barbie gaat bevallen op tv
Lees ook:Bijzondere foto Oh Oh Barbie opgedoken!
Lees ook:Barbie is bevallen, de kleine meid heet Angelina
Lees ook:Video: Oh Oh Cherso’s Barbie getrouwd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>