Alain Delon en Rosalie van Breemen weer samen gespot

Na jaren lang niet meer ‘on speaking terms’ te zijn geweest, lijkt het er op dat het glamourkoppel van weleer, Alain Delon en Rosalie van Breemen weer heel hecht is. De twee werden samen gespot bij de Fashion Week in Parijs, waar Rosalie (46) geen moment van de zijde van Alain (76) week.

Er gaan zelfs geruchten over een hereniging. In het AD laat Rosalie weten: “Heel Frankrijk wil dat we weer samenkomen. Ons samenzijn was echt een evenement, want de laatste keer dat we samen waren gespot was in 2006 tijdens het debutantenbal van onze dochter. Onze huidige band is hecht. Héél hecht. Meer kan ik er niet over zeggen hoor.” Ook op haar Facebook pagina laat Rosalie weten dat ze het “gezellig” hebben samen en reageert op de foto uit Parijs met “Stralen kunnen we nog steeds”

In 1987 leerde toenmalig fotomodel Rosalie de Franse acteur Alain Delon kennen, toen zij werd ingehuurd als achtergrondzangeres bij de opnames voor zijn videoclip van Comme au Cinéma. De relatiewerd nooit bezegeld met een huwelijk, maar het stel kreeg wel samen twee kinderen Anouschka (1990) en Alain-Fabien (1994). De relatie eindigde in 2001, waarna Rosalie in 2002 trouwde met Alain Afflelou, een huwelijk dat na zes jaar weer strandde. Nu dik tien jaar na de breuk tussen Alain Delon en Rosalie lijkt er weer wat moois op te bloeien tussen de twee en dit terwijl zij in 2010 nog samen in een strijd verwikkeld waren rond hun drugsverslaafde zoon.

Lees ook:Alain Clark is weer vrijgezel
Lees ook:Sabia en Khalid Boulahrouz gaan ook scheiden!
Lees ook:‘Sylvie en Rafael van der Vaart proberen het weer samen’
Lees ook:Nigella Lawson gaat scheiden van Saatchi
Lees ook:Na scheiding Toyboy voor Ivana Trump?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>