Auto DJ Jean door ME omsingeld, DJ looft beloning van 1000 euro uit!

Spanning en sensatie in Amsterdam afgelopen weekend. De auto van DJ Jean werd bij Club Air omsingeld door politiebusjes en ME. Het bleek loos alarm, maar Jean bleek wel een tas met hierin CD’s, huissleutels, creditcards en een peperdure koptelefoon kwijt na dit voorval. Hiervoor looft hij nu een beloning van 1000 euro uit.

In de tas van Jan Engelaar, zoals DJ Jean in het dagelijkse leven heet, zaten namelijk een aantal waardevolle classics, die onvervangbaar zijn. Jean deed zijn verhaal aan AT5.

De politie bleek overigens gealarmeerd door een taxichauffeur die een auto, met daarin gemaskerde mannen, met hoge snelheid voorbij zag komen. Engelaar kon de politie snel geruststellen; zijn vriend was geschminkt omdat hij die avond het feest als clown doorbracht. Afijn, bekijk het hele verhaal hieronder…

Lees ook:Politie neemt Porsche Panamera in beslag
Lees ook:Auto Bram Moszkowicz geramd door crimineel
Lees ook:Auto Thijs Willekes gestolen!
Lees ook:Glamour Auto-test: VW Golf Cabriolet 1.6 TDI BlueMotion
Lees ook:Van Gils zit achter “sextapes” Yfke Sturm en Carmen Electra!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>