Laura Ponticorvo gaat haar vervelende verloofde missen

Gisteren was dan eindelijk de grote ontknoping van ‘Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde’. Zou een van de familieleden van Laura bezwaar maken? Of zou Laura toch nee zeggen? Laura Ponticorvo zei ja, maar Sander… die zei tot grote ontsteltenis van Laura nee!

En toen werd Laura verteld hoe de vork eigenlijk in de steel zat en dat Sander geen Sander Mulder heette, maar een professioneel acteur was en eigenlijk gewoon Dennis Willekens heette. Laura was inmiddels wel een beetje gehecht geraakt aan Dennis en plaatste bovenstaande foto op Twitter met de tekst: “Box Ouwe!!!! Ik ga serieus m’n vervelende verloofde missen! Wat een tijd hebben we beleefd!!! #mvvvv We did”.

Laura won met het programma een bedrag van 50.000 euro, waarvan 25.000 euro naar haar ouders ging. Meer dan 900.000 mensen keken naar de ontknoping van het programma. Presentatrice Lieke van Lexmond reageerde dan ook vol vreugde: “Wow!!! Wat geweldig jullie lieve berichten te lezen over #MVVVV en heel bijzonder dat jullie met zoveel gekeken hebben!!! #trots #907.000

Foto: Laura Ponticorvo/Twitter

Lees ook:Waar kennen we Laura Ponticorvo ook alweer van?
Lees ook:Dochter voor Kane-gitarist Dennis van Leeuwen
Lees ook:Update: Gordon woont weer alleen
Lees ook:Mandy is nieuwe liefde Sterretje
Lees ook:Première Totem van Cirque du Soleil druk bezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>