‘Badr Hari mogelijk 10 jaar in de cel’

Estelle Cruijff zal haar vriend Badr Hari mogelijk een hele lange tijd moeten missen. Badr zou een dagvaarding ontvangen hebben, waarin hij aangeklaagd wordt voor poging tot doodslag op Koen Everink. Die op zijn beurt eist een schadevergoeding van Badr Hari.

Dit valt te lezen in de Telegraaf vandaag. Het OM zou Hari voor een langere tijd achter de tralies willen hebben. Op het delict staat namelijk een gevangenisstraf van maximaal tien jaar. In dagvaarding wordt hij tevens beschuldigd van andere mishandelingen. Koen Everink laat in een interview met Telegraaf, dat morgen verschijnt, weten dat hij door Badr “afgeslacht is als een beest”. Estelle heeft nog steeds geen medewerking verleend aan het onderzoek.

Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Advocaat vraagt om opheffing hechtenis Badr Hari
Lees ook:Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink
Lees ook:Badr Hari aangewezen als schuldige door medeverdachte
Lees ook:Badr Hari heeft bekend betrokken te zijn bij mishandeling Sensation

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Badr Hari mogelijk 10 jaar in de cel’

 1. Torabora

  Dan is de Nederlandse OM nog niet wijs mee geworden door Jarenlange gevangenisstraf te eisen .Op zijn minst LEVENSLANG en uitzetten!BAD(R) heeft de maatschappij genoeg ellende/pijn toegebracht ,na zijn losse handen is er ook een steekje los bij BAD(R),dat door Justitie onderzocht dient in Pbc.Gelijk met de broer en neven eruitzetten .Hoogste eis van de Nederlandse samenleving van de Openbaar Ministerie te Amsterdam!Loopjongen van BC’s crimineel !Wat estelle betreft heeft zichzelf in criminaliteit begeven met Badr!Zij tevens ook een vriendin van Maaike Dijkhuis de voormalige vriendin van Holleeder.En niet vergeten Bram Moszkowicsz die rugdekking geeft aan dit soort criminelen!

    /   Reply  / 
  1. Olibol

   PBC bestaat niet meer,probeer eens zonder onderbuik te reageren op artikelen..Geert W retoriek kennen we nu wel..uitzetten, maar wel levenslang tja alsof Marokko dat graag even betaald,duh.
   TBS lijkt mij een goede keus,zomaar mensen aftuigen ..met een boksers eed dit niet buiten de ring te gebruiken behalve als zelfverdediging..
   Zullen we Moszkowicz ook maar uitzetten?Wat hebben deze lui met dit artikel te maken?btw het is “het” OM niet “de” maar reageer vanuit het onderbuik of was het de…

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>