Eva Jinek en Bram Moszkowicz uit elkaar

De relatie tussen Eva Jinek en Bram Moszkowicz is over. Dit heeft Bram vanavond bevestigd aan RTL Boulevard. Vorige maand gingen er al geruchten dat de relatie tussen de twee in zwaar weer was gekomen en over zou zijn. Dit werd toen door beiden afgedaan als ‘onzin’.

Vandaag hebben Bram en Eva de knoop doorgehakt en een punt achter hun relatie gezet. Bram en Eva hebben sinds mei 2010 een relatie. De vonk sloeg over tijdens een fotoshoot voor het blad Linda (zie foto).

Voor Bram is het een zware tijd. Morgen is de uitspraak in de tuchtzaak tegen hem. De advocaat zou in zijn praktijk stelselmatig contant geld hebben aangenomen, zonder dat te melden. De deken van de Orde van Advocaten in Amsterdam, Germ Kemper, stelde een onderzoek in en heeft bij de Raad van Discipline schorsing van een jaar gevraagd, waarvan een half jaar voorwaardelijk.

Update: Bram Moszkowicz levenslang uit ambt gezet

 

Lees ook:Bram Moszkowicz levenslang uit ambt gezet
Lees ook:Bram Moszkowicz geschrapt als advocaat
Lees ook:Estelle Cruijff dient tuchtklacht in tegen Moszkowicz
Lees ook:Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek
Lees ook:Auto Bram Moszkowicz geramd door crimineel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eva Jinek en Bram Moszkowicz uit elkaar

  1. Pingback: Bram Moszkowicz levenslang uit ambt gezet | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>