Anouk laat songfestivalnummer ‘Birds’ horen (clip!)

Vandaag vindt er in de Wisseloord Studios in Hilversum een persconferentie plaats waar zangeres Anouk haar deelnemende nummer voor Nederland voor het Eurovisie Songfestival in Malmo ten gehore gaat brengen. De persconferentie waar veel pers op af is gekomen, is zojuist begonnen.

De presentatie van de persconferentie is in handen van Cornald Maas. Het nummer van Anouk Teeuwe zal onder meer live te horen zijn op 3FM en Q-Music. Twee weken geleden heeft ze tijden een concert al een klein stukje van de ballad laten horen. Luister de hele single hieronder! Wat denken jullie? Gaat Anouk hiermee het songfestival winnen?

Gaat Anouk met 'Birds' het Eurovisie Songfestival winnen?

  • Schitterend nummer, maar geen songfestival winnaar (45%)
  • Nee, vreselijk nummer (34%)
  • Ja! (21%)
Loading ... Loading ...

Lees ook:Wie gaat het Eurovisie Songfestival winnen?
Lees ook:Anouk maakt Rutger Castricum verlegen (zie video)
Lees ook:Ilse DeLange en Waylon naar het songfestival
Lees ook:‘Anouk naar het Songfestival’
Lees ook:Anouk gaat voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>