‘Lieke van Lexmond date Matthias Scholten’

Enkele weken geleden doken de eerste geruchten al op dat Lieke van Lexmond een relatie zou hebben met RTL-topman Matthias Scholten. Dit werd door Lieke ontkend, maar nu lijkt het er toch op dat de twee aan het daten geslagen zijn.

Dit zou een bron binnen RTL bevestigd hebben aan Albert Verlinde van RTL Boulevard. “Het is allemaal nog erg pril. De twee zijn elkaar aan het aftasten.”.  De vonk zou op Ibiza tussen de twee zijn overgeslagen. Lieke had hiervoor een relatie met Jurriaan Oerlemans, de broer van Reinout. Matthias zou in scheiding liggen met Nathalie Schiffers en heeft drie kinderen.

Update: Frank Wisse, de manager van Lieke, ontkent aan Shownieuws bij hoog en bij laag dat zij een relatie heeft met RTL-topman Matthias Scholten. RTL Boulevard heeft het bericht inmiddels ook verwijderd. Wellicht onder druk van de grote baas?

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Dit is Bas van Veggel, de nieuwe liefde van Lieke van Lexmond!
Lees ook:Lieke van Lexmond weer vrijgezel
Lees ook:Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen uit elkaar!
Lees ook:Lieke van Lexmond zwanger!
Lees ook:Hind valt voor miljonair Marcel Boekhoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>