Patty Brard en Tygo Gernandt hadden seks!

Verrassende onthullingen in Ranking the Stars. In de komende uitzending maakt Patty Brard bekend dat ze het bed ooit heeft gedeeld met Tygo Gernandt. Alle ins en outs wilde Patty niet prijs geven en deed Tygo ook het zwijgen toe, toen hij wat meer wilde gaan vertellen.

Volgens Tygo kwam er echter weinig geluid uit Patty. En volgens Patty doet Tygo het met alles wat ademt, waarop Bridget Maasland vraagt: “Heb je straks wat te doen Tygo?”.  Een mooie teaser voor de komende uitzending van Ranking the Stars…

Lees ook:John de Wolf en Jody Bernal gaan ‘ranken’
Lees ook:Gaat Tygo Gernandt vreemd?
Lees ook:Tygo Gernandt en Eva van Wijdeven uit elkaar
Lees ook:Elize in sexy lingerie in JFK (zie foto’s)
Lees ook:Johnny de Mol op stap met Patty Brard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>