De klap van Sylvie en Rafael (zie video!)

Wat gebeurde er nu echt op Oudejaarsavond in huize Van der Vaart? Gaf Rafael een klap aan Sylvie of gaf Sylvie een klap aan Rafael? En wat deed Sabia daar eigenlijk? Op YouTube is een reconstructie te vinden van de bewuste avond. Deze is echter gemaakt door het tv-duo Brutale Meiden, Jennifer de Jong en Tatum Dagelet. Hoe ging het ‘echt’? Kijk hieronder…

Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:Sylvie, Rafael, Sabia én Zlatan; de geruchten op een rij
Lees ook:‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’
Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>