Yolanthe en Sabia kijken samen Turkije – Nederland

Heeft Sabia Engizek na Sylvie Meis een nieuwe BFF gevonden? Sabia lijkt namelijk opeens erg close met Yolanthe Cabau van Kasbergen. De twee keken samen op de bank naar hun mannen die bezig waren met de kwalificatiewedstrijd voor het WK tegen Turkije.

Sabia plaatste een foto van het gezelschap op Twitter met de mededeling: “Nederland – Turkije aan het kijken met mijn meiden”. Hun mannen Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder deden hun uiterste best op het veld en wisten de eerste helft winst te behalen.

Lees ook:Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis
Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’
Lees ook:‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’
Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Sabia heeft ‘eindelijk’ gesproken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>