Dit is Bas van Veggel, de nieuwe liefde van Lieke van Lexmond!

Lieke van Lexmond is weer verliefd. De actrice/presentatrice heeft haar hart verloren aan de 35-jarige Bas van Veggel. Lieke zou het nieuws bevestigd hebben aan RTL Boulevard.

“Bas en ik gaan met elkaar! We hebben elkaar een tijd geleden ontmoet. We hebben het super leuk. Hij is ook echt mijn maatje. Ik heb inmiddels een eigen setje sleutels. Ik ben vaak bij hem thuis,” vertelt Lieke.

Bas is een vastgoedhandelaar uit Wassenaar, wonend in een schitterend Amsterdams grachtenpand. Zijn vader is Hans Veggel, voormalig directeur van Multi Vastgoed en te vinden in de Quote 500. Lieke laat weten erg ‘happy’ te zijn met haar nieuwe liefde. Lieke had eerder relaties met onder andere Mark van Eeuwen, Jurriaan Oerlemans (de broer van Reinout) en Jeroen Rietbergen (de huidige vriend van Linda de Mol).

Foto: Twitter

Lees ook:Lieke van Lexmond zwanger!
Lees ook:Hans Wiegel spant rechtzaak tegen Quote aan
Lees ook:Lieke van Lexmond weer vrijgezel
Lees ook:Is liefje van Lieke van Lexmond nog getrouwd?
Lees ook:Connie en Hans Breukheuven gescheiden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>