Is liefje van Lieke van Lexmond nog getrouwd?

Gisteren konden we je melden dat Lieke van Lexmond tot over haar oren verliefd is op de knappe vastgoedhandelaar Bas van Veggel. Heel leuk voor Lieke natuurlijk, maar saillant detail wil dat haar liefje Bas in oktober j.l. nog getrouwd bleek te zijn en we mogen aannemen dat de twee tortelduifjes toen al met elkaar gingen, als je inmiddels de sleutel van zijn woning in gebruik hebt…

Dat Bas getrouwd zou zijn (geweest), blijkt uit een akte die de website Bekende Buren onder ogen kreeg. Op deze akte, die stamt uit oktober j.l., staat vermeld dat Bas gehuwd is. Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat de scheiding inmiddels wel is uitgesproken, maar laten we er van uitgaan dat Lieke en Bas elkaar langer kennen dan een klein maandje. Ze zou dan overigens niet de enige zijn, want ook Gigi Ravelli en Tatjana Simic daten mannen die officieel nog getrouwd zijn of waren.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Dit is Bas van Veggel, de nieuwe liefde van Lieke van Lexmond!
Lees ook:‘Lieke van Lexmond date Matthias Scholten’
Lees ook:Lieke van Lexmond weer vrijgezel
Lees ook:Lieke van Lexmond zwanger!
Lees ook:Tiger Woods staat duurste scheiding ooit te wachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>