Nieuw Take That album verschijnt op 1 december (luister hier!)

En toen waren er nog maar 3… na Robbie Williams liet ook Jason Orange vorige maand weten niet langer deel uit te maken van Take That. Howard Donald, Mark Owen en Gary Barlow zijn echter gewoon doorgegaan in de studio en het resultaat ligt vanaf 1 december in de winkels.

Vocaal zal er niet veel gemis zijn aan het vertrek van Jason Orange, die toch meer als danser betrokken was bij de groep. Met zijn drietjes zetten de heren een hele nieuwe sound maar toch herkenbaar Take That geluid neer. Nu de heren nog maar een trio vormen, heet het album ook heel toepasselijk III. Luister de nieuwe single “These Days” hieronder!

Lees ook:Robbie Williams werkt weer samen met Take That!
Lees ook:Niet Amelle, maar Keisha verlaat de Sugababes!
Lees ook:Robbie Williams morgen weer samen met Take That
Lees ook:Frankie say… I am back!
Lees ook:Gary Barlow komt met solo-album

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>