Win een schitterende ketting van La Mariposa Blanca

Ben je op zoek naar mooie unieke sieraden, kijk dan eens in de webshop van La Mariposa Blanca. Omdat alle sieraden in deze shop handgemaakt zijn, zijn ze stuk voor stuk uniek. De kettingen en armbanden kunnen op elkaar lijken maar geen enkel sieraad is precies hetzelfde. De sieraden zijn mooi, hip en makkelijk draagbaar voor iedereen. Ook verkopen ze schitterende horloges en oorbellen. Ter ere van onze verjaardag mogen wij deze week een schitterende ketting weggeven ter waarde van € 54,95!

Voor de feestdagen of voor zomaar, deze prachtige swarovski ketting met bloemmotief geeft iedere vrouw een speciale glans! De ketting is te verkrijgen met wit of zwart organza lint. Een absoluut plaatje! Neem eens een kijkje in deze superleuke webshop voor nog meer moois.

Wil jij kans maken op deze letterlijk schitterende ketting? Mail dan voor 19 november 2009 naar [email protected] met als onderwerp: La Mariposa Blanca. Vergeet niet je adresgegevens in het mailtje te vermelden. Onder de inzendingen verloten we deze schitterende ketting. Winnaars krijgen in week 47 automatisch bericht.

Hou van 7 t/m 14 nov. onze site in de gaten, want ter ere van ons 1-jarig bestaan geven we dagelijks heel veel prijzen weg! Kijk hier voor meer winacties.

Lees ook:Win een schitterende ketting van Breil!
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon
Lees ook:Nieuwe sieradenlijn in Nederland: Ibiza Passion
Lees ook:Vier feest met bubbels! Win een Soda-Club apparaat!
Lees ook:Win een Bad Alice pakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>