Van Gils zit achter “sextapes” Yfke Sturm en Carmen Electra!


We riepen het bij beide zogenaame uitgelekte ‘sextapes’: dit lijken wel pr-stunts en gelijk hadden we! Zowel de Yfke Sturm viral als die van Carmen Electra blijken van het kledingmerk Van Gils. Yfke’s filmpje bleek dus niet van Samsung, zoals we dachten…

Vandaag bleek dat het Hollandse modemerk Van Gils achter de ondeugende video’s zit. Op nieuwe onthullingsfilmpjes is zien hoe een gemaskerde ‘Van Gils-man’ de wulpse dames vastlegt. De video’s hebben internationaal veel media aandachtgetrokken. De onthullingen zijn te zien op de website van Van Gils. In de onthulling is de witte Van Gils paspop te zien, die eerder op rode lopers aandacht trok met dames als Lieke van Lexmond en Pamela Anderson.

Lees ook:Win een Van Gils Her Aura Gift Set
Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)
Lees ook:Lieke van Lexmond weer vrijgezel
Lees ook:Lieke van Lexmond zwanger!
Lees ook:Dit is Bas van Veggel, de nieuwe liefde van Lieke van Lexmond!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Van Gils zit achter “sextapes” Yfke Sturm en Carmen Electra!

  1. Rachelle

    Told you people so!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>