Boy George ondanks straf mogelijk in Celebrity Big Brother

Als de reclasseringsambtenaar toestemming geeft, zal Boy George in januari zijn intrek nemen in het Big Brother huis in de engelse versie van Celebrity Big Brother. De Culture Club-zanger werd eerder dit jaar vrijgelaten uit de gevangenis, maar staat nog steeds onder toezicht.

De zanger, die eigenlijk George O’Dowd heet, werd begin dit jaar veroordeeld voor het ‘gijzelen’ van gigolo Audun Carlson. Hij werd eerder vrijgelaten en mag nu zijn straf thuis uitzitten door middel van het dragen van een zender. De voormalig Culture Club zanger zou £200.000 ontvangen voor zijn deelname aan de show. Geld dat hij goed zou kunnen gebruiken, want volgens de ooit wereldberoemde zanger zelf is hij compleet blut. De zaak dient mogelijk morgenochtend om 11 uur, nadat deze door weersomstandigheden werd geannuleerd. Andere sterren die mogelijk het Big Brother huis ingaan zijn MC Hammer en Baywatch babe Pamela Anderson. We houden je op de hoogte!

Lees ook:Boy George definitief niet in Big Brother
Lees ook:Boy George mag de gevangenis verlaten
Lees ook:Alex Reid wint Celebrity Big Brother
Lees ook:Celebrity Big Brother weer vol met ‘net-niet-sterren’
Lees ook:Zie de total loss Range Rover van George Michael

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Boy George ondanks straf mogelijk in Celebrity Big Brother

  1. Pingback: Boy George definitief niet in Big Brother | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>