Jimmy Choo en Ugg gaan samenwerken


Een opvallende combinatie: het glamourous en luxe schoenenmerk Jimmy Choo is een samenwerking aangegaan met Ugg Australia. Er zal een limited edition-collectie van het tweetal uitkomen, die Ugg & Jimmy Choo gaat heten en zal uit vijf paar laarzen van schapenvacht bestaan. Prijs van het schoeisel zal naar verluid rond de 750 euro komen te liggen…

Tamara Mellon, oprichtster en eigenaresse van Jimmy Choo, zegt dat ze behalve Jimmy Choo verder alleen Ugg Australia in haar garderobe heeft staan. De collectie zal vanaf oktober 2010 alleen in Ugg Australia- en Jimmy Choo-winkels worden verkocht. De schoenen zullen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Wij hebben nog geen idee wat we er bij voor moeten stellen. Bontlaarzen met een naaldhak?

Lees ook:H&M gaat op de luxe tour met Lanvin
Lees ook:Marktplaats verwacht Lanvin-stormloop
Lees ook:Win een superwarm paar EMU Australia boots twv 189 euro!
Lees ook:H&M gaat samenwerking aan met Versace
Lees ook:Australia’s Next Topmodel: Foutje, bedankt… (video)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jimmy Choo en Ugg gaan samenwerken

  1. ilanit spier

    Kan ik ook via internet Uggs bestellen? Zo ja, hoe en wat zijn de kosten ongeveer?

    Mvg Ilanit Spier

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>