AIFW: Sneak Preview Mattijs

Altijd al benieuwd geweest hoe het er backstage aan toe gaat bij een Fashion show? Tijdens de Amsterdam International Fashion Week laat de Nederlandse designer Mattijs van Bergen zich volgen in de aanloop naar zijn show vanavond in de Westergasfabriek. In een serie van drie video’s neemt Mattijs je mee achter de schermen van de AIFW. Vandaag de sneak preview van de show van vanavond:

Lees ook:Berber Esha Janssen debuteert op de catwalk
Lees ook:Video: ‘As the World Turns’ sterren nemen afscheid
Lees ook:Filmpje: Als je haar (en je borsten) maar goed zitten
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!
Lees ook:Live achter de schermen bij het Musical Awards Gala!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>