Modefabriek presents The Borrel


Zondag, aan de vooravond van de Amsterdam International Fashion Week, vond de jaarlijks terugkerende borrel van modefabriek plaats om het nieuwe modeseizoen in te luiden. Het werd een stijlvol, maar wild feestje dat tot in de vroege uurtjes doorging. Aanwezig waren onder meer Bastiaan van Schaik, Allard Honigh, Kim Feenstra, Sylvana Simons, Jan Joost van Gangelen, Fabienne de Vries, Kassandra Schreuder, Sarah Kroos, Marvy Rieder, Tom Sebastian, Sander de Heer en de fashion affenciado’s van de modewereld zoals designers, exposanten en retailers.

Samen met modefotograaf Allard Honigh mixte Bastiaan van Schaik live verschillende collecties van modefabriek in The Studio. De modellen werden professioneel gefotografeerd in de stijl van een echte fashion productie. Een selectie van de shoot werd geupload door Reload Media VJs, wat voor het decor zorgde van The Borrel.

Bij aankomst van De Zuidpool waanden de gasten zich in een sprookjesachtige winterwereld. Hostesses uitgedost in vrolijk gekleurde Bas Kosters jurken heetten iedereen welkom. Bij de entree stond Bastiaan van Schaik samen met cameraploeg klaar om genodigden te interviewen over zijn of haar modefabriek moment. Relaxte lounge muziek deed aan het begin van de avond niets vermoeden dat RiskSoundSystem een paar uur later De Zuidpool op zijn kop zette. Iedereen van ijsdanseressen tot designers en van fashionista’s tot exposanten zorgden ervoor dat The Borrel naar het volgende level werd gebracht.

Op de verwarmde veranda en het knusse terras kon men even op adem komen en de hoogtepunten van de eerste modefabriekdag doorspreken. Ondertussen waren er fantastische performances te zien op de ijsbaan, wat The Borrel in zijn totaliteit tot een overweldigend winterwonderland-event maakte.

Foto’s: RVDA

Lees ook:Video: Grazia PC Catwalk trekt veel BN’ers
Lees ook:Opening Little Buddha Amsterdam
Lees ook:Video: Bastiaan van Schaik over Bastiaan’s Bazar
Lees ook:Video: Bastiaan van Schaik de nieuwe Anna Wintour
Lees ook:De Miljonair Vip-Night in foto’s

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Modefabriek presents The Borrel

  1. Christian

    Ik weet niet of jullie op hetzelfde feestje waren, maar gedanst werd er niet, de modellen die rondliepen werden door niemand een toevoeging gevonden en om 22u was het feestje helemaal dood. Maar wellicht is het niet leuk om te schrijven dat het feestje waar je zelf geweest bent een vrij normale (en best leuke) borrel was, maar absoluut geen topfeest!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>