Kate Moss een drama om mee te werken

Kate Moss mag dan een veelgevraagd model zijn, echt prettig om mee te werken is ze niet. Dat heeft ontwerper Calvin Klein laten weten. Volgens hem was Kate een drama om mee te werken en was ze verschrikkelijk lastig.

De 67-jarige ontwerper werkte met Moss samen tijdens de controversiele campagne, waarin Moss samen met Mark Wahlberg poseerde in de jaren ’90. Kate vond Mark Wahlberg verschrikkelijk en schoof dit niet onder stoelen of banken. Tijdens de fotosessie was ze constant bitchy, terwijl Wahlberg volgens Calvin Klein geweldig was om mee te werken. Klein zegt met veel vrouwen gewerkt te hebben, maar er geen zo moeilijk was als Kate Moss.

Foto: Calvin Klein

Lees ook:Kate Moss naakt en raakt Topshop kwijt
Lees ook:Modellen en Lady Gaga op begrafenis Alexander McQueen (zie foto’s!)
Lees ook:De sexy foto’s van Eva Mendes
Lees ook:Modehuis Alexander McQueen maakt jurk Kate
Lees ook:Kate Moss bij opening TopShop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>