Armani opent eigen hotel in Dubai

Gisteren opende mode-ontwerper Giorgio Armani zijn eigen vijfsterrenhotel in de Burj Khalifa in Dubai, de hoogste toren ter wereld. Het hotel zou volgens de ontwerper een feest voor alle zintuigen zijn.

Het Armani Hotel telt 160 kamers en suites, acht restaurants en een grote welnessruimte. Het hele complex beslaat een oppervlakte van meer dan 40.000 vierkante meter, verspreid over tientallen verdiepingen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te verblijven in een van de 160 luxe-appartementen, die allen werden ontwopen en bemeubeld door Armani Casa, de interieurlijn van het Italiaanse modehuis. Daar komt nog bij dat het Armani Hotel ook nog eens het allerhoogste zwembad heeft. Dat is namelijk te vinden op de zesenzeventigste verdieping.

Lees ook:Hilton opent hotel in Bahrein
Lees ook:Veel celebs bij opening Armani Store (zie filmpje!)
Lees ook:Burj Dubai vandaag geopend
Lees ook:De vijf duurste hotelkamers ter wereld
Lees ook:Sjeik Dubai koopt langste privéjacht ter wereld

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Armani opent eigen hotel in Dubai

  1. Pingback: Tweets die vermelden Armani opent eigen hotel in Dubai | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>