‘Jurken Alexander McQueen gaan weg voor 30.000 pond’

Twee jurken gemaakt door de onlangs overleden mode-ontwerper Alexander McQueen zullen naar verwachting meer dan £30.000 opleveren wanneer ze later deze maand geveild worden bij Bonham’s. De jurken, die geinspireerd werden door de ‘Salem Witch trials’ in 1692 zijn de eerste die verkocht worden sinds McQueen in februari overleed.

Een van de jurken die door Vogue beschreven werd als “Queen of the Night” tijdens de Paris Fashion Week, is bezaaid met gouden lovertjes en zal naar verwachting tussen de 12 en 18.000 pond opleveren. De jurk werd gedragen tijdens de Brit Awards door de Australische zangeres Holly Valance, enkele dagen na de dood van McQueen. De andere jurk heeft ook gouden lovertjes en pauwenveren. Deze zal tussen de 10.000 en 14.000 pond opleveren.

Lees ook:Mode-ontwerper Alexander McQueen (40) pleegt zelfmoord!
Lees ook:De jurkjes van Victoria Beckham hot onder celebs
Lees ook:Memorial voor Alexander McQueen
Lees ook:Elvis Presley items geveild
Lees ook:Modellen en sterren brengen laatste eer aan Alexander McQueen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>