Schoenen met een flink prijskaartje

Je kent ze wel, van die shoes to die for. Wij denken dat dit paar wel elke vrouw haar droom zou kunnen zijn. Geen Manolo Blahniks, Louboutins of Jimmy Choos, maar peperdure stiletto’s van de luxe juwelier House of Borgezie.

Je mag wel flink wat neertellen voor deze juweeltjes, er hangt namelijk een flink prijskaartje aan. Voor 113.000 euro kunnen ze voor jou zijn. Niet verwonderlijk dat de sterren hiervoor in de rij staan. De schoen, ‘Eternal Diamond stiletto’, is gemaakt van 2.200 diamanten van 30 karaat. Het vervaardigen van een paar kost maar liefst drie jaar. Bang dat je een diamantje kwijt raakt, hoef je niet te zijn, want de schoentjes komen met een garantie van duizend jaar. Dus je nakomelingen kunnen er ook nog met hartelust van genieten na jouw heengaan.

Lees ook:Nieuw van Lamborghini…
Lees ook:Met deze sleutelhanger mag je gezien worden…
Lees ook:De BH van 2 miljoen van Victoria Secret
Lees ook:Video: Elizabeth Taylors juwelen 20 miljoen waard
Lees ook:De Nokia Princess, telefoon van 15.000 euro!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>