Geen ‘Lolavie’ voor Jennifer Anniston

Het geurtje dat Jennifer Aniston op de markt zou brengen onder de naam Lolavie heeft een andere naam gekregen. De actrice presenteerde het geurtje vorige week in Britse warenhuis Harrods en toen bleek het plots Jennifer Aniston By Jennifer Aniston te heten…

De reden van deze last minute naamswitch is het geurtje Lola van Marc Jacobs. Marketingmannen vonden de naam Lolavie (wat lachen naar het leven betekend) te veel lijken op de al bestaande geur van Jacobs. Men was bang dat er verwarring zou komen, dus is er simpel gekozen voor Jennifer Aniston By Jennifer Aniston. Vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Harrods. Wanneer de geur elders verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Lees ook:Jolie verdiende in 2009 een miljoen meer dan Aniston
Lees ook:Jennifer Aniston is lesbisch volgens Brad Pitt!
Lees ook:Here comes the summer!
Lees ook:Goudstaven succes bij Harrods
Lees ook:Absolutely Me, echt wat voor mij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>