Victoria Beckham maakt indruk tijdens de New York Fashion Week

Victoria Beckham heeft ons verrast. Tijdens de New York Fashion Week toonde ze haar nieuwe lente/zomer collectie 2011 en hadden we hiervoor nog niet echt een hoge pet op van de ontwerpen van Vic, ze heeft ons nu overtuigd echt meer te zijn dan alleen maar een glamourgirl en ‘de vrouw van’. Er kwamen heel wat ontwerpen voorbij waarvoor wij wel naar de winkel zouden willen rennen. Stuk voor stuk super leuke jurken en makkelijk draagbaar voor iedereen. En zelf zag de ex-Spice Girl er ook fantastisch uit. We zagen haar voor de verandering zelfs lachen! Zie enkele foto’s hieronder en oordeel zelf…

Lees ook:Exclusief design van Hugo Boss
Lees ook:Gigi en Marly: Kuise Meisjes
Lees ook:Alle Playboy foto’s van Patricia Paay online!
Lees ook:Bekende dames maken kennis met ‘Addy for Steps’
Lees ook:Video: Oud Zuid

1 Reacties // Reageer

One thought on “Victoria Beckham maakt indruk tijdens de New York Fashion Week

  1. Corset-lover

    De modellen kijken ook niet écht vrolijk , het lachje van Victoria Beckham …. ook niet écht spontaan hé

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>