Ugg Outlet in Rotterdam vanaf vrijdag open

Fashionistas en glamourgirls opgelet. Ook deze winter zullen de UGGs weer hard nodig zijn. Door velen gehaat, maar nog steeds het must-have item in Glamourland. Wil jij goedkoop UGGs scoren? Maak dan morgen de reis naar de tijdelijke UGG Outlet in Rotterdam. De UGG Australia pop-up store opent op 26 november om 10:00 uur haar deuren en blijft tot rond de jaarwisseling open.

De UGG Outlet in te vinden in het oude postkantoor aan de Coolsingel 42 in Rotterdam. Het oude postkantoor in Rotterdam is een waanzinnig mooie locatie voor de Outlet. De UGG Outlet is daarmee ook geen doorsnee graai en snaai outlet. Dit tijdelijke shopconcept heeft een grote collectie dames, heren en kinder: boots, slippers, sandalen, sneakers, pantoffels, ballerinas, tassen, jassen en accessoires op voorraad met kortingen van 20 tot 50%. Voorraden worden dagelijks aangevuld en er komen wekelijks nieuwe modellen binnen. Wij verwachten morgen een enorme drukte, dus zullen op een later tijdstip eens een kijkje gaan nemen in deze outletstore. Ga jij morgen wel? Laat ons weten of het wat was…

Lees ook:Carla Bruni-Sarkozy wint zaak rond naaktfoto
Lees ook:Glamour met een attitude!
Lees ook:Instagramfoto op je sneakers
Lees ook:WIN: Een avond glamourous shoppen tijdens Fashion Event 2013!
Lees ook:Victoria Beckham heeft een tassencollectie van 2 miljoen

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Ugg Outlet in Rotterdam vanaf vrijdag open

 1. Themafeest Rotterdam

  Toch is dit een voorbode, het lijtk erop dat de populairiteit van de UGG’s toch af gaat nemen. Ik vind ze niet mooi, maar heerlijk warm en comfortabel!

    /   Reply  / 
 2. Jolieke

  Uggs blijven populair hoor! Als je ziet hoeveel mensen in de rij staan… En dat stylisten al tijden het einde van de Uggs aan kondigen. Ook weer bij editie.nl – http://bit.ly/uggs-bij-rtl

    /   Reply  / 
 3. Nikki

  Deze outlet is een grote chaos en het aanbod voldeed niet aan mijn verwachtingen. Op een uitzondering na, waren het allemaal minder populaire modellen (gebreide uggs, sandalen etc.). Als je lang zoekt vind je misschien wat, maar de meeste mensen komen met lege handen en een lichte teleurstelling naar buiten…

    /   Reply  / 
 4. sinterklaas

  Heerlijk! Heb genoten van 1,5u lang langs dezelfde schappen te blijven lopen in mijn maat…misschien dat er nu toch ineens die metallic tussen staan…maar ja…chaos wordt het sowieso, we zijn tenslotte Nederlanders (korting & gratis zijn we als eerste bij!), maar de locatie (oude Postkantoor Rotterdam) is fantastisch!
  Uiteindelijk chocolade bruin gebreide uggs gekocht met 50% korting. De paarse button baileys (??) toch maar laten staan…

  Al met al…ik vond het heerlijk en zeker de moeite waard..wel geestig overigens dat vrijwel alle vrouwen die daar komen snaaien al uggs dragen. Populaire modellen of niet! :)

    /   Reply  / 
 5. lies

  ik wil er morgen heen gaan?
  is het nog de moeite waard?
  ben geintereseerd in de classic uggs mini maat 38…

    /   Reply  / 
  1. Redactie Auteur

   Het schijnt in ieder geval nog steeds enorm druk te zijn, dus bereid je voor op een flinke rij…

     /   Reply  / 
 6. Marijne

  Ik wil er dus misschien donderdag nog heen. Is het dan zo dat ze niet meer ‘bijvullen’ ofzo, en dat ze alleen nog maar overblijfseltjes hebben? Dat hoop ik niet namelijk.

    /   Reply  / 
 7. linda

  ben vandaag geweest, van 10 tot 11.15 in de rij gestaan (daarna werd ie nog langer!) maar t was de moeite nog wel waard hoor! Heb rode laarsjes met heel zacht rood bont (stonden bij de bkorf nog voor 200 euro), felblauwe zomerslippers en lila gebreide. Daar zitten helaas wel verkleurde vlekken op van stickers ofzo zag ik net pas. Maar goed, alles was 75% korting dus alles samen was t maar 122 euro! Dus ik ben happy! Niet denken dat je classics ofzo kan kopen want die hebben ze echt niet. Ook geen grijs of zwart ofzo. Veel zomerschoenen en gebreide enzo. Voor mij was het t wachten waard! Hartstikke leuke actie.

    /   Reply  / 
 8. jenny

  is de oputlet in r`dam nog open?

    /   Reply  / 
 9. jenny

  was goed te doen!ben goed egslaagd.Is de outlet nog open?

    /   Reply  / 
  1. Redactie Auteur

   Nee, de outlet is sinds 1 januari gesloten.

     /   Reply  / 
   1. annie

    ik vroeg me af er is via internet een uggsoutletinrotterdam die verkoopt uggs in allerlei soorten…..maar zijn dat orginele uggs

      /   Reply  / 
 10. jasse

  I love UGGS!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>