Sapph App te sexy voor Apple

Ongelofelijk maar waar. Sapph wordt door Apple te sexy gevonden als iPhone en iPad App. Het lingeriemerk werd tot drie maal toe afgewezen als applicatie voor de App-store met als argument: te sexy!

Sapph-eigenaar Rob Heilbron kan er niet mee zitten. “Geweldig!”, vindt hij. “Wie kan dat nou zeggen: te sexy voor I-Phone. Ik dacht altijd dat die jongens met hun Think Different- ideeën wel in waren voor iets anders, maar uiteindelijk blijken ze toch veel braver te zijn dan ze zich voordoen”. “Maar…”, vervolgt Heilbron met de intussen bekende geestdrift, “we gaan het oplossen. iPhone is super en daar wil je als Topmerk toch echt op”.

De marketing- directeur van Sapph heeft o.a. Valuewait ingeschakeld, een bedrijf dat is gespecialiseerd in mobile advertising, een markt die steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Wil je effectief communiceren met je doelgroep, dan is mobile advertising de toekomst op marketing- gebied. Zo viel er vorige week in de Adformatie te lezen dat 2,2 miljoen Nederlanders het mobiele internet wekelijks gebruiken,waarvan bijna 60 procent meer dan 15 minuten per dag.

Heilbron: “Heerlijk toch als er zo nu en dan iets lekkers voorbij komt op je iPhone, met gelijk een link naar Sapph’s nieuwe webshop die half december online gaat. We laten ons in ieder geval niet zo maar weigeren. Trouwens, waarom mag die mooie-vrouwen-APP van ‘Sports Illustrated Swim Suit Issue’ dan wel ? Well STEVE… YOU AINT SEEN NOTHING YET!”

Lees ook:Opnieuw uitstel vonnis lingerie-oorlog
Lees ook:Rob Heilbron wint ‘Marketing of the Year Award’
Lees ook:Amsterdam Fashion Awards uitgereikt in Amsterdam
Lees ook:Wannahave: Duracell draadloze Mobiele Oplader
Lees ook:Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>