Miss Nederland wordt lingerie-model

Stel je bent Miss Nederland, bent de dochter van een prof-voetballer, zingt de sterren van de hemel in een eigen band, en hebt nog één droom: op een billboard staan in Sapph lingerie. Dan doe je net als Melissa Sneekes (27). Dan bel je de eigenaar van Sapph op en sta je twee maanden later op een billboard. Maar dan moet je natuurlijk wel net zo leuk, sexy en onweerstaanbaar mooi zijn als Melissa Sneekes…

“Melissa past helemaal bij Sapph”, aldus Sapph Marketing Directeur Rob Heilbron. “Ze gelooft niet in sprookjes, ze gelooft in zichzelf. Net als wij.”

Het lingeriebedrijf, dat internationaal flink aan de weg timmert, is altijd op zoek naar nieuw talent. In 2007 werd de Haagse Melissa Sneekes Miss Nederland. “Mijn moeder had me voor de grap opgegeven”, aldus Melissa, die haar geluk niet op kan nu ze billboard-model is geworden. Haar bekende achternaam is van haar vader, de prof-voetballer Richard Sneekes (overigens gaan er ook geruchten dat Rene van der Gijp haar vader zou zijn). Met haar ouders woonde ze 17 jaar lang in Engeland. Het leverde haar een sexy Engelse tongval op. De rest kreeg ze mee bij haar geboorte: golvend lang haar, een prachtige stem en een goddelijk lichaam.

Al in de UK werkte Melissa als model. Ook zong ze er in diverse bandjes. In Nederland, zette ze haar carrière voort. Ze is succesvol met de meidengroep ‘EyeCandy’, is ambassadrice van ‘KIKA’ (Kinder Kankerfonds) en het gezicht van het modemerk Percy. Toch had de ambitieuze Sneekes nog één droom. Net als haar vriendin Yelena op een billboard staan van het snelst groeiende lingeriemerk van Europa. “Telkens als ik haar zag, op zo’n billboard van Sapph, dacht ik: dát wil ik ook!” Intussen is het haar gelukt. Melissa Sneekes is nu officieel one of Sapph’s new faces.

Lees ook:Amsterdam Fashion Awards uitgereikt in Amsterdam
Lees ook:Opnieuw uitstel vonnis lingerie-oorlog
Lees ook:Miss World Netherlands verliest titel na naaktfoto’s
Lees ook:Miss Nederland naakt in Playboy (zie foto’s!)
Lees ook:Miss Nederland Universe 2013 Stephanie Tency nieuw gezicht van Sapph

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miss Nederland wordt lingerie-model

  1. tobias

    wat een lekkere dame heeeeeeeeeeeeeeeeerLIK!!!!!! : )

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>