Glamour met een attitude!

Glamour met pit, zo zouden wij Attitude Holland willen omschrijven. Net een beetje anders. In hun webshop Attitude Style vind je dan ook hele aparte, hippe kleding, schoenen en accessoires voor een ultieme glamourlook. Het is niet voor niets dat het de favoriete webshop is van Sanne Kraaijkamp, die ook haar accessoirelijn ‘Style by Sanne-K’ via Attitude Holland verkoopt. Zij stal onlangs op de Miljonair Fair nog de show met de Kiss Me Kate 50′s Dress.

Op de website Attitude Style vind je meer dan 30.000 producten. Meer dan 100.000 klanten vonden hun weg al naar deze stijlvolle webshop. Attitude Holland bestaat al meer dan 10 jaar. En zij houden er een bijzondere visie op na: “Iedereen, hoe excentriek of apart ook, in zijn waarde laten. Haar motto is: Iedereen is goed zoals ‘ie is, hoe hij of zij er ook uitziet. Mensen uiten zich op allerlei manieren, via muziek, kleding, boeken, radio of internet. Attitude Holland ondersteunt deze mensen om zichzelf te durven en mogen zijn, met een aanbod op het gebied van kleding, schoenen en make-up. Mensen die anders durven zijn maken de wereld immers een beetje mooier.”

En wij kunnen niet anders dan het volmondig eens te zijn met die stelling. Tijdens onze zoektocht in deze webshop vonden we de meest geweldige jurken, die niet op een party of een gala zouden misstaan, waanzinnig gave pumps, mooie jassen en natuurlijk make-up en accessoires om je glamourlook compleet te maken.

Wij vielen als een blok voor de Dandy Coat van Hell Bunny en de retro Lolita black suede pumps, een stijlvolle combinatie die perfect matcht. Neem zelf eens een kijkje op de website van Attitude Holland en wie weet vind jij daar ook wel dé outfit voor de komende feestdagen! Als het op voorraad is, heb je het binnen twee werkdagen in huis.

Lees ook:ADV: Help een kind en ga naar de Unicef Webshop
Lees ook:De Playboy foto’s van Tara Reid
Lees ook:Win een ‘prikkeldraad’ armband van La Moon
Lees ook:Alle Playboy foto’s van Nicolette Kluijver (de echte foto’s!)
Lees ook:Win een schitterende ketting van La Mariposa Blanca

1 Reacties // Reageer

One thought on “Glamour met een attitude!

  1. Saskia

    Super! Een gat in de markt. Ik koop dit soort spullen meestal op Ebay, maar dat hoeft nu dus niet meer :) Bedankt voor de tip.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>