Opnieuw uitstel vonnis lingerie-oorlog

Gisteren had er eindelijk een uitspraak moeten komen in de langlopende lingerie-oorlog tussen Marlies Dekkers en Sapph. Eind november werd de zaak al uitgesteld en ook gisteren konden de rechters nog steeds geen oordeel vellen over de “kwestie rond de bandjes” Het vonnis zal nu naar alle waarschijnlijkheid op 16 februari worden geveld. Als de rechters er tenminste nog een touw aan vast kunnen knopen (bandjes, snapt u?)…

Sapph’s Rob Heilbron maakt zich er niet druk om. Ook de nieuwe billboards van Sapph die weer overal langs de wegen opduiken, zijn weer een groot succes. Met de tekst “Feeling Sexy has a Name” laten onder meer de modellen Melissa, Yelena, Dorien, Melany en Denise menig bestuurder het hoofd draaien.

De lingerie zelf valt ook erg in de smaak, aldus marketing-man Heilbron: “In het nieuwe seizoen komen we onder andere met een panter-print. Verkoopt als een gek.” Hoe het kan dat Sapph zo succesvol is? Heilbron snapt het wel. “Geloof mij, elke vrouw wil sexy zijn. En bij Sapph hoef je daar niet hysterisch veel geld voor uit te geven. De sex moet natuurlijk wel leuk blijven!”

Lees ook:Rechters in de knoop met BH-bandjes
Lees ook:Hoger beroep in lingerie-oorlog
Lees ook:Sapph App te sexy voor Apple
Lees ook:Miss Nederland wordt lingerie-model
Lees ook:Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opnieuw uitstel vonnis lingerie-oorlog

  1. Corset-lover

    Begrijpelijk dat MD haar concurent Sapph had aangeklaagd, omzetverlies door een concurent die goedkopere producten aanbied.
    Nog voordat Marlies Dekkers geboren was waren er al lingeriefabrikanten met die extra “marlies” bandjes.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Marlies Dekkers voor de rechter gesleept | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>